Question

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

DW-99

Thread Starter
Joined
Jul 11, 2003
Messages
250
hopefully someone here can help. This happened one time before, and got to the point that I had to reformat. I was not sure the last time what I had done prior to the problem, but this time I do. I had just installed 2 Microsoft hot fixes, and when the computer said it had to reboot to complete the install, I rebooted. When it cam back up my display was locked into 4 bit color and 800 x 600 resolution with no adjustments available. I am running XP Pro P4 2.4 board not sure of the brand. Any help would be greatly appreciated. also it has happened 2 times this week already, the only thing keeping me up and running is system restore, I restore and the immediately create a new restore point.

Again thanks

Darren
 

MysticEyes

Banned
Joined
Mar 30, 2002
Messages
4,825
Why not try re-installing your vid card drivers when this happens? Might just do it.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top