1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Quick Link -> Unanswered Threads problems

Discussion in 'Site Help, Feedback, & Announcements' started by cwwozniak, Apr 16, 2008.

Advertisement
  1. cwwozniak

    cwwozniak Trusted Advisor Spam Fighter Thread Starter

    Joined:
    Nov 28, 2005
    Messages:
    64,180
    First Name:
    Chuck
    This started happening maybe two weeks ago. Anybody else having the same problems?

    If I select Unanswered Threads from the Quick Links drop down menu, Firefox (2.0.0.13) will crank for a couple of seconds and then show a totally blank white page and "Done" in the status bar. Viewing page source shows nothing. If I try to reload the page right away, I get the "You must wait 20 seconds ..." warning page. If I wait and reload, I will sometimes get the desired listings page and other times I get another blank page. It does not seem to matter what page I am currently on (usually subscribed threads) when I click on the Quick Link.

    If I do get the first page of listings and then click on the "next page" or page "2" link at the bottom of the page, I get an error message page about the search term not being found.
     
  2. Cookiegal

    Cookiegal Administrator Malware Specialist Coordinator

    Joined:
    Aug 27, 2003
    Messages:
    115,259
    I just got the same result in IE6. I've brought this to TechGuy's attention. :)
     
  3. cwwozniak

    cwwozniak Trusted Advisor Spam Fighter Thread Starter

    Joined:
    Nov 28, 2005
    Messages:
    64,180
    First Name:
    Chuck
    Thank you. :)

    At first I thought I had some weird script blocking setting in a Firefox plug-in causing the problem.
     
  4. TechGuy

    TechGuy Administrator

    Joined:
    Feb 12, 1999
    Messages:
    14,293
    First Name:
    Mike
    Works for me -- it might be that you happened to be searching just when our index was updating, which is every-other hour if I'm not mistaken. Try it again now and let me know if you're still having trouble. Thanks!
     
  5. DoubleHelix

    DoubleHelix Banned

    Joined:
    Dec 9, 2004
    Messages:
    24,388
    I've been experiencing this problem too. I have to refresh the search a few times to get it to work. It's been happening the last couple of weeks.
     
  6. cwwozniak

    cwwozniak Trusted Advisor Spam Fighter Thread Starter

    Joined:
    Nov 28, 2005
    Messages:
    64,180
    First Name:
    Chuck
    Just tried it at 4:26 PM CDT. I had to reload the page three times to get the listing. This time I only waited a couple of seconds between reload attempts and did not get the Wait 20 seconds warning. It also took a few seconds of waiting and transferring to complete.
     
  7. Jason

    Jason

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Messages:
    261
    Worked for me, too -- just loaded a little slow.

    Don't know what code you're using, Mike -- but try using this.

    In 'navbar' template,

    FIND:
    Code:
    <if condition="$vboptions['enablesearches']"><tr><td class="vbmenu_option"><a href="search.php?$session[sessionurl]do=getdaily">$vbphrase[todays_posts]</a></td></tr>
    Add after:
    Code:
    <!-- Unanswered Posts -->
    <tr><td class="vbmenu_option"><a href="search.php?do=process&replyless=1&replylimit=0&exclude=30">Unanswered Posts</a></td></tr>
    <!-- /Unanswered Posts -->
     
  8. JohnWill

    JohnWill Retired Moderator

    Joined:
    Oct 19, 2002
    Messages:
    106,418
    Just tried it in FF, took it a few seconds to spit it out, but it came up with no prompting.
     
  9. Cookiegal

    Cookiegal Administrator Malware Specialist Coordinator

    Joined:
    Aug 27, 2003
    Messages:
    115,259
    I just got the white screen again (server 5). Then after the first time, it will come up but slowly.

    It worked before that when I was on server 6.
     
  10. JohnWill

    JohnWill Retired Moderator

    Joined:
    Oct 19, 2002
    Messages:
    106,418
    You're right onto the issue, it appears to be Server #5. I refreshed until I got Server 5 and then tried the link and got a white screen. On any other server (I've tried three), I get the proper list.

    Oh Mike, we have a problem! :D
     
  11. TechGuy

    TechGuy Administrator

    Joined:
    Feb 12, 1999
    Messages:
    14,293
    First Name:
    Mike
    I'll have Dan check out Server 5 to see if he can find out why it would be different. :)
     
  12. JohnWill

    JohnWill Retired Moderator

    Joined:
    Oct 19, 2002
    Messages:
    106,418
    It is consistent doing it only on Server 5, I just tried again to see if I could repeat the issue. If you just refresh until you're on Server 5, then select the Unanswered Posts Quick Link, you get a blank page every time.
     
  13. LauraMJ

    LauraMJ Administrator

    Joined:
    Mar 18, 2004
    Messages:
    13,287
    I'm currently on Server 5. I just tried it.

    Got a blank page. :)
     
  14. cwwozniak

    cwwozniak Trusted Advisor Spam Fighter Thread Starter

    Joined:
    Nov 28, 2005
    Messages:
    64,180
    First Name:
    Chuck
    Tried it on Server 5 a couple of minutes ago. Firefox paused with the load status bar at about 50% and then completed the page with no problems. The next page link also worked with about a 10 second delay.

    EDIT: Just tried again on Server 5 with the link from this page and got a blank page. Not sure if this is related, when clicked the browser back button while on the blank page, this page loaded but without my post. When I reloaded this page, my post showed up but on Server 4.
     
  15. Cookiegal

    Cookiegal Administrator Malware Specialist Coordinator

    Joined:
    Aug 27, 2003
    Messages:
    115,259
    Same result here again on 5 also.

    Then I jumped to server 1 and the page was rendered but it took 14.41 seconds.
     
  16. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Short URL to this thread: https://techguy.org/704354

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice