1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Raid.?

Discussion in 'Hardware' started by Kenny Gates, Apr 5, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kenny Gates

    Kenny Gates Thread Starter

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    73
    can anyone tell me if my mobo has an onboard raid controller, of if that is even possible.? and can you set 2 different sized hdd to raid 0.?

    thanks
     
  2. 1911colt45

    1911colt45

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Messages:
    7
    Yes your board supports Raid and Hard Disk Requirements: Minimum of two hard disks (some may support one drive, the point of which escapes me); maximum set by controller. Any type may be used, but they should be of identical type and size for best performance and to eliminate "waste".
     
  3. Cazio

    Cazio

    Joined:
    Apr 4, 2008
    Messages:
    209
    Yeah, you really want the two HDDs to be the same size. Otherwise, you'll only get the storage capacity of the smallest drive.
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/700715

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice