RAM troubles

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Colonel Jexon

Thread Starter
Joined
Apr 11, 2008
Messages
8
I have recently acquired 2x2GB of ram (yes i am running 64-bit before u ask) and when i can plug one and it works but when i plug any of RAM in it does not work any idea's on what to do would be great.
 

Colonel Jexon

Thread Starter
Joined
Apr 11, 2008
Messages
8
Urm not shore what to give u but
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+, 3000 MHz
ATI Radeon x1950 Sapphire 512mb
1 Terra-byte Hard Drive
Operating System Microsoft Windows XP Professional x64 Edition Service Pack 2
Motherboard Chipset VIA K8M800/K8N800, AMD Hammer
VIA AC'97 Enhanced Audio Controller
IDE Controller VIA Bus Master IDE Controller
SCSI/RAID Controller Silicon Image SiI 3512 SATARaid Controller
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top