Random Audio No Longer Playing

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

DaddiiDiiDii

Thread Starter
Joined
Jul 21, 2018
Messages
4
Ok the issue started out of the blue a couple of weeks back, I first noticed my center speaker was no longer putting out audio. From there I have now noticed things like certain youtube vids or other vids like on Ebaumworld no longer play with sound.

When I run the audio speaker setup thing to test it the center speaker is basically dead.

One other issue was in the game Recore the audio was all speeded up so I looked online and it said to change it to 24 bit, 48000 Hz which worked at getting the in game audio running at the right speed but it hasn't solved the issue of the center speaker and online audio sometimes not working.

Here is my sysinfo.


Tech Support Guy System Info Utility version 1.0.0.4
OS Version: Microsoft Windows 7 Ultimate, Service Pack 1, 64 bit
Processor: AMD FX(tm)-6100 Six-Core Processor, AMD64 Family 21 Model 1 Stepping 2
Processor Count: 6
RAM: 8174 Mb
Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 660, -2048 Mb
Hard Drives: C: 465 GB (11 GB Free); D: 465 GB (228 GB Free); E: 564 GB (7 GB Free); G: 367 GB (4 GB Free); I: 698 GB (179 GB Free);
Motherboard: ASUSTeK Computer INC., M5A88-M
Antivirus: AVG Antivirus, Enabled and Updated

Thanks in advance.
 

DaddiiDiiDii

Thread Starter
Joined
Jul 21, 2018
Messages
4
Quick update I connected a new plug onto the center speaker and it now works when I play certain things but still certain online vids refuse to play and when I go into the settings to test the center speaker it still doesn't play the test sound even though I now know for sure physically it is working.
 

DaddiiDiiDii

Thread Starter
Joined
Jul 21, 2018
Messages
4
New update. It appears now in the settings but also during audio playback everything is now coming out of the center speaker even when should be coming from left and right almost like something somewhere is overriding my speaker setup. Even in the playback device config in windows when I click to test the left or right speakers the sound comes out of the center one. Please help.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top