Re-installed Windows XP OS, internet doesn't work

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

ortmeyer041

Thread Starter
Joined
Sep 27, 2007
Messages
4
I just recently re-installed Windows Xp Service Pack2. After i did this i reconnected the ethernet cable to my Netgear router thinking that it would automatically pick it up, but when i go to Network places nothing shows up. So i went online on my other desktop that is hooked up to the same router and looked in these forums to try and fix it. So i tried to do ipconfig /all at command prompt and all it says is Windows IP Configuration. And now i am stuck and do not no where to go from here

p.s. I am a novice when it comes to computers

Thanks!
 

TerryNet

Terry
Moderator
Joined
Mar 23, 2005
Messages
80,620
Install the chipset and NIC drivers. If you don't have a Drivers CD from when you got the computer get them from the manufacturer's web site.

If you look in Device Manager you'll see several devices with yellow warnings that they are hungry for drivers.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top