Really Big Issues

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Fred McCree

Thread Starter
Joined
Jul 1, 2007
Messages
3
well i am having a major problem. i recently ran a virus scan with Avast! and it found a trogan in my system32 files, which it removed. then when i restarted, explorer could not load any pages, but i had a connection. through the help of dell, i was able to disable start up programs and that enabled explorer to view web pages. but now i cannot find my wireless tray icon, my network connects folder is empty, and ipconfig and netsh are not recongized as internal commands. I tried opening a Intel proset wireless, but it said there was no supported adapters installed, yet im on the internet. I am running on a Dell 6400, XP sp2.
thanks
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top