Realtek AC'97 No Sound

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

tino5556

Thread Starter
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1
Hi everyone!
My desktop produces no sound at all. I've updated the driver "Realtek AC'97" with the software "Driver Genius Pro." What happens is I will get sound for a few hours then nothing at all, the sound is cut off. Before it was updated it would give me the same problems. I've check Device Manager and it says that the device is working. The only way it works again if I restart my computer but its very annoying when it happens. Also I got to check the sounds in "Sounds and Audio Devices Properties" and I click to play one of the sounds I just a dialog box saying "Windows can not play this file it maybe damaged or may use an unrecognized compression format. install an Audio Compression in Add/Remove Programs." My computer is Windows XP Home SP3. Any ideas?
Thank-you all for your help :D
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top