Realtek Audio Drivers not working...

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Superstrelok

Thread Starter
Joined
May 25, 2009
Messages
9
Hi, Im back with yet another problem with my pc. Yesterday i reformatted my hard drive to Windows xp home again because it was veryvery cramped before but when i got on i couldent hear eny sound so i looked in controle pannel and realtek dident show up as it was suppose to. The next day i installed Realtek Drivers for it (WDM_A406) installed and restarted as it said.. Got back on No sound no realtek audio program.
Please help me.

Geforce 9600 gt

Microsoft Windows XP Home Edition (5.1, Build 2600)
Sys manufacturer: Hp Pavilion 061
Sys model: EP076AA-ABU m7350.uk
Phoenix- AwardBIOS v6.00pg
Processor Intel (r) Pentinum (R) D CPU 2.80GHZ (2 cpus)
Memory 3070MB RAM
Directx Ver: Directx 9.0c (4.09.0000.0904)
 

Superstrelok

Thread Starter
Joined
May 25, 2009
Messages
9
I Just got the drivers working and hit another problem... when i plugged my headphones in it dident detect them...
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top