Realtek Vlan

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Hughv

Thread Starter
Joined
Jul 22, 2006
Messages
8,450
I support a small Workgroup, and one of the machines has become invisible on the network.
It's a combination of XP Pro and Home. All Dells, all up to date.
The Home machine can see the other two machines, but the Pro couldn't see the Home machine until I threw a bunch of crap at the wall and it miraculously became visible. That included installing SP3 on the Home machine, verifying it was pingable, winsock reset, and running the network setup wizard.
In the process I noticed the only difference in the three machines was the "Realtek Vlan" installed on the pro machine.
Did that have anything to do with the problem (This network has worked perfectly for years) and what is it?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top