RealVNC error

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

akademikjeanius

Thread Starter
Joined
Nov 23, 2011
Messages
1
Peace all,

I left work on Friday and came back Monday, tried to remote into a users p.c. and keep getting an error:

"awaitEvent failed: The handle is invalid (6)"

I've tried everything from rebooting to stopping the "Interactive Service Detection". Did several virus/spyware/malware scans with 2 different softwares (Malware Bytes and Super Anti-Spyware). Cleared out all RealVNC registry items that I could. Deleted and re-installed the VNC server. Checked my "UAC" settings (was already set to never) and that was supposed to be the typical reason for this issue.

The Event Viewer shows an error w/ the "Interactive Services", though.

Screenshot attached

Any and all input would be greatly appreciated. :)
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top