Reboot cycle

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

rhylmarova

Thread Starter
Joined
Nov 1, 2007
Messages
6
My computer has been 'acting' strangely last couple of days. It became very slow towards the evening and today I tried to restart it but it wouldn't reboot. It keeps going in the cycle from Windows starting up screen to Check disk screen and again back to black screen and rebooting.

Earlier today I was checking the C: and removing some of older applications which we are no longer using (via Ad/remove programs) and I have noticed that the C: and My documents looked strange. Lots of 'Found.???' files, lots of NFS(or something similar) files and for some reason number of pdf files (which originally belong to completely different folders)...generally looked all re-organized and strange.

I tried to run Repair from boot CD but couldn't continue as do not know Administrator's password. I tried clean install of Windows XP without re-formatting the disk and the process completed and rebooted the computer...but got back to Boot from CD screen without starting.

I am now running MemTest 86 to see if the RAM can be at fault..so far all passed.

I do have back ups but 2 weeks old which is a lot of work to recover files (I work from home). Desparate to get the files out of the HD if I can help it. I have an external hard drive available. Any ideas?

Thanks
 

rhylmarova

Thread Starter
Joined
Nov 1, 2007
Messages
6
I have managed to sort the basic problem out. It must have been a fault of OS as when I re-installed Windows XP it is now working. The main issue was that the original computer had a stamp on it as XP but had 98 on it which ment I was installing wrong OS...resulted with NTL driver missing error message. Which I sorted out by Boot error repair and than installed fresh version of XP Pro...all fine, all docs saved.

However, I am now trying to find download of PCI/VEN drivers for Ethernet Controller etc...just posted help request on Hardware so don't want to repeat my request.

thanks for advice
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top