red alert 2 & yuris revenge

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

metalgod334

Thread Starter
Joined
Jul 5, 2007
Messages
67
hi i really need help. Everytime i play red alert 2, after about 3 matches on skirmish i get an error message and it automatically closes. Also, lately i have not been able to play the game online, if i try it just says its connecting, then says check your internet connection. The problem is my internet connection is fine.

When im on yuris revenge, after a few matches on skirmish the game just freezes, meaning that i cant access the task manager or return to the desktop to stop the game, so i am forced to restart my pc.

i am using windows xp service pack 1, getting service pack 2 soon, i have 512MB RAM, 3.1 processor (AMD Athlon). please help me!!!

thanks.
 

Couriant

James
Moderator
Joined
Mar 26, 2002
Messages
39,998
RA2 and XP are notorious. And I think SP2 makes it worse.

As for the problem, is it only in RA2 or does it happen in other games. Also for the internet, if you are behind a router, you will need to forward the ports to your computer.
 

metalgod334

Thread Starter
Joined
Jul 5, 2007
Messages
67
im using a modem, im on tiscail broadband 1mb. Yes it happens for other games, i cant even start c&c generals...
 

Couriant

James
Moderator
Joined
Mar 26, 2002
Messages
39,998
If it happens in other games, perhaps you are having a hardware issue. What video card are you using?
 

Couriant

James
Moderator
Joined
Mar 26, 2002
Messages
39,998
The best bet will be going to Start > Run > type dxdiag and press enter. Under the Display tab, note the name and memory size.
 

metalgod334

Thread Starter
Joined
Jul 5, 2007
Messages
67
well as soon as i choose to play the game it just stops at the loading screen. When i access the task manager it states that its not responding...do you no any solutions to red alert 2 and yuris revenge?
 

metalgod334

Thread Starter
Joined
Jul 5, 2007
Messages
67
well im not exactly made of money lol but im looking for one between £100- £400 maybe more. im a game freak so im looking for a really good one
 
Joined
Apr 9, 2007
Messages
2,091
I would prefer getting NVIDIA 7600 or more. But Make sure you power supply has enough power to handle it.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top