registry error on hp pavillion dv6000

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

2ndchance

Thread Starter
Joined
Jan 8, 2011
Messages
6
My computer will go to the run safe mode screen only. It says a registry error:
stop: oxoooooo51,(oxooooooo4,oxooooooo1,oxe296A378,oxooF96C48). HP pavillion dv6000. windows XP, window vista capable.I have run diagnostics in setup utility with no help from it. what next?:confused:
 

TheShooter93

Cody
Malware Specialist
Joined
Jul 9, 2008
Messages
11,250
Have you tried using System Restore to restore your computer to a previous state?
 

2ndchance

Thread Starter
Joined
Jan 8, 2011
Messages
6
How do i get to system restore. All it does is go to windows advance options menu.:(
 

Phantom010

Trusted Advisor
Joined
Mar 9, 2009
Messages
34,796
How to start System Restore by using the Command prompt:

To start System Restore using the Command prompt, follow these steps:

1. Restart your computer, and then press and hold F8 during the initial startup to start your computer in Safe Mode with a Command Prompt.

2. Use the arrow keys to select the Safe Mode with a Command Prompt option.

3. If you are prompted to select an operating system, use the arrow keys to select the appropriate operating system for your computer, and then press ENTER.

4. Log on as an administrator or with an account that has administrator credentials.

5. At the command prompt, type rstrui.exe, and then press ENTER.

6. Follow the instructions that appear on the screen to restore your computer to a functional state.
 

2ndchance

Thread Starter
Joined
Jan 8, 2011
Messages
6
ok now went to command prompt, it showed a list of drivers/32 then blue screen and restarting, this is all it will do
 

2ndchance

Thread Starter
Joined
Jan 8, 2011
Messages
6
The only choice now is windows xp media center edition, then shows windows system 32 drivers, , the blue page with registry errors an starts over
 

TheShooter93

Cody
Malware Specialist
Joined
Jul 9, 2008
Messages
11,250
now when holding f8 it goes to setup utility.
Don't hold F8, tap it once every second as the computer is starting up.

Then, select Safe Mode With Command Prompt and follow Phantom010's directions in post#4.
 

2ndchance

Thread Starter
Joined
Jan 8, 2011
Messages
6
ok now it goes to only windows xp choice only, does not ask me for prompt
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top