Reliable Web Site Hosting Services

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

CoasterFreak

Everett
Thread Starter
Joined
Aug 22, 2003
Messages
2,330
As some of you know, I currently am the webmaster of a carnival company. The site is currently hosted on my comcast account (go ahead laugh..lol :rolleyes: ) Anyways, I am trying to talk the guy into switching to another host, so that not only will we get more space, but we will have more availavble options to us. I need the cheapest and most reliable server/host out there! I'm calling all TSG members to help me..lol

Thanx :D

-EJ
 
Joined
Nov 22, 2003
Messages
6,052
I cant offer much help, but 150m has broken down a total 1 time for me...
 

CoasterFreak

Everett
Thread Starter
Joined
Aug 22, 2003
Messages
2,330
Thanx Big-K. Does 150m have advertisements anywhere? I'm also looking for somewhere "Professional." But as of right now, I think anything will do.
 

clr

Joined
Aug 24, 2004
Messages
39
personally i like fatcow.com...just puttin' my 2 cents in
 
Joined
Nov 22, 2003
Messages
6,052
actually 150m is a free host so yes, it has ads. All i've seen is the banners at...just look at my site and you'll see what ads they give.
 
Joined
Jul 8, 2002
Messages
14,681
Cheapest and most reliable are mutually exclusive...a reliable host isn't going to be the cheapest.
Need more details though. Do you want Windows or Linux hosting? How much space, bandwidth, etc.
 

CoasterFreak

Everett
Thread Starter
Joined
Aug 22, 2003
Messages
2,330
I just need something comparable to what I have, doesn't matter (linux or windows), I only have 25 MB of space I need at least 50 MB. I need a pretty decent amount of bandwith, 25GB should do. Fatcow.com seemed like it may be the best one.
 
Joined
Jul 8, 2002
Messages
14,681
Are you sure about 25GB of bandwidth? Thats a huge amount for a 50 meg website.... I really doubt you will need that much. Then again, its hard to guess given that Comcast doesn't tell you how much bandwidth you've used. I didn't find a whole lot of info on FatCow even though they have been around for a while. Most people seem to have had a good experience with them. Personally I have had a great experience with http://dr2.net who recently became part of http://mesopia.com
 

CoasterFreak

Everett
Thread Starter
Joined
Aug 22, 2003
Messages
2,330
Yea I know 25GB seems a little high..lol I was just basing it off of some other services.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top