Removal Of 'Mywebsearch' From Add & Remove ?

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

joe2cool

Thread Starter
Joined
Feb 7, 2002
Messages
5,994
Hi wondered if any could help me remove 'Search Assistant - My web Search' from the add & remove.

Won't delete usual way & can't seem to find in registry ?

Appreciate any help




:cool:
 

joe2cool

Thread Starter
Joined
Feb 7, 2002
Messages
5,994
Motherboard .....file search nothing comes up.......just still appears in 'Add & Remove' ?
 
Joined
Feb 23, 2003
Messages
16,274
So you have deleted it but the entry still remains , is that the problem Joe ?
 

joe2cool

Thread Starter
Joined
Feb 7, 2002
Messages
5,994
Yes...... deleted also from registry...I thought ?! Just wondered if there was another route I was missing

Thx Anyway
 

joe2cool

Thread Starter
Joined
Feb 7, 2002
Messages
5,994
NiteHawk........yes showed up in HJT scan, after fix still showed in 'add & remove' :confused:
 
Joined
Jul 10, 2003
Messages
103
this is from the uninstall file in my folder.
they have mywebseach as well as funwebproducts
installed in the registry.

[Uninstall]
DelReg=mySrchAs.Del.Reg,DelUninstallKey

[DelUninstallKey]
HKLM, SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\MyWebSearchSearchAssistant

[mySrchAs.Del.Reg]
HKCR,"MyWebSearchSearchAssistant.Auxiliary.1"
HKCR,"MyWebSearchSearchAssistant.Auxiliary"
HKCR,"CLSID\{00A6FAF1-072E-44cf-8957-5838F569A31D}"
HKCR,"CLSID\{00A6FAF4-072E-44cf-8957-5838F569A31D}"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{00A6FAF1-072E-44cf-8957-5838F569A31D}"

hope this helps
 

joe2cool

Thread Starter
Joined
Feb 7, 2002
Messages
5,994
Hi passin_by........I've got rid of anything 'Mywebsearch or funproducts' from registry, but still appears in 'Add & Remove' ?

Don't like to be beaten ! must be away ?


Motherboards suggestion does work, but just removes it but not completely ?

Thx Again !
;)
 

joe2cool

Thread Starter
Joined
Feb 7, 2002
Messages
5,994
Motherboard.....yes showed up in HJT scan, after fix still showed in 'add & remove'
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top