remove browser

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

cmed

Thread Starter
Joined
Jan 28, 2001
Messages
336
I have Me and netscape for browser----I want to remove Netscape 4.78 and stay with only IE--That's what came with my computer---Is there a way to do that without using add/remove program----Add/ Remove won't take it out for some reason--- Thanks again for all your help and a Happy New Year---
 

TonyKlein

Malware Specialist
Joined
Aug 26, 2001
Messages
10,392
I certainly would advise against uninstalling something like Netscape manually.

Why does it object to being uninstalled?
What message are you getting?

The best thing would be to install Netscape again in order to restore an uninstall string that may be missing or corrupted, and uninstall it afterwards.

Just make sure you end task on all active programs during install and uninstall, ideally leaving only Explorer and Systray.
 

cmed

Thread Starter
Joined
Jan 28, 2001
Messages
336
When I try to remove it out with add/remove the a/r just doesn't work-----Starts but stops and goes back to control panel---please advise me on reinstalling and then uninstalling--- I don't quite understand what you mean and the procedure to follow--How do I make sure about the programs not running---Thanks
 

TonyKlein

Malware Specialist
Joined
Aug 26, 2001
Messages
10,392
Well, start by downloading and installing Netscape over your present version.

Just make sure your present version of Netscape, Internet Explorer, and your antivirus are disabled when you do that.

Afterwards reboot.

Make sure your antivirus, Internet Explorer, and of course Netscape are disabled again, then go to Add-Remove, and try uninstalling it again.

Good luck,
 

cmed

Thread Starter
Joined
Jan 28, 2001
Messages
336
What do I do to make sure that my Antivirus, Internet explorer and Netscape are disabled? In other words how do I disable them? I guess I'm a slow learner---Thanks for your help---
 

TonyKlein

Malware Specialist
Joined
Aug 26, 2001
Messages
10,392
Just close them down to make sure they're not running.
Close all browser windows, and rightclick your antivirus icon in the system tray, and choose close, or exit, or whatever it's called.

What more can I say?

This is definitely not complicated.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top