Replying to E-mail

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

swat

Thread Starter
Joined
Nov 27, 2002
Messages
11
I have just set up a home network through a router to share an internet connection. The only problem is that when I go to reply or send an email from the "server" it will only work sometimes. It will say "sending" and than just hang there until I tell it to stop. The wierd thing is is that it will work sometimes. I have xp pro on both systems and there are no firewalls set up on my connection or my router. Is it a Port problem?

Please help
swat
 

swat

Thread Starter
Joined
Nov 27, 2002
Messages
11
I forgot to tell you that the hotmail accounts work just fine, but I think its because they are html accounts.

also I can no longer send files through Messenger, this might be the same problem......ports?

swat

tx in advance
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top