[Resolved] Atlas runtime

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

animalhouz

Thread Starter
Joined
Dec 30, 2002
Messages
124
My sons Curious George Reading and Phonics Game Stoped working after I upgraded to Windows xp I reformatted the hard drive and reinsalled all programs. I installed The game and it checked good after i installed it but now After i installed more games(8-10) I get an error message that says" Atlas Runtime Module has encountered a problem and needs to close". I never heard of Atlas Runtime and Microsoft and V.U.games are not much help. All my other programs and Games are working fine. Some of the games i have installed after this one is MOHAA+Spearhead, Grand T.A.III, Mafia, Age of Empires+ Con., Veggie Tales Veggie Island, Windows updates, Power DVD, on and on...........
 

RT

Joined
Aug 20, 2000
Messages
12,038
Hi
Have you tried running it in compatibility mode? It works on some games.

Find the games' exe file, highlight it and right click. Choose Properties, then the Compatibility tab.
You might need to try it with each OS choice to find one that works (if it works at all).
 

animalhouz

Thread Starter
Joined
Dec 30, 2002
Messages
124
No luck with exe only one os choice for that game. Did try and checked with and installed Application compatibity tool kit no luck there also. Any other Ideas

P.S. I did find atlas run time its part of this games startup program.
 

animalhouz

Thread Starter
Joined
Dec 30, 2002
Messages
124
Found problem with the disc there was a bad lot of them. I sent in old disc for new one thanks for the help.
 

RT

Joined
Aug 20, 2000
Messages
12,038
Glad you got it fixed up!
Was that a bad lot, or alot of bad ones;)

And thanks for posting your resolution, animalhouz.

Hope your son's happy now!
 

animalhouz

Thread Starter
Joined
Dec 30, 2002
Messages
124
I hope that was it there was a defect in the disc and they said that its not the only one I sould get a new disc In a week or two. And that was " A bad lot" thanks again.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top