(Resolved) Defragment

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Argeebee

Thread Starter
Joined
Aug 14, 2003
Messages
16
I have windows 98 SE on my computer. Defragmenting was just done less than a month ago. When I try to defrag my computer now, it takes forever. I have disabled my Auto-protect on my anti-virus and defrag has taken over two days so far and is only up to 61%. I can't get into the safe mode on initial boot up to prevent any programs from running. What am I doing wrong or what is the problem?
 
Joined
Mar 18, 2002
Messages
8,709
to get into safe mode click
start, run, type msconfig, ok, on general tab, click advanced, check enable start up menu, reboot, pick safe mode from the menu.
Turn off the menu by unchecking same box when finished.
 

Argeebee

Thread Starter
Joined
Aug 14, 2003
Messages
16
Your input allowed me to get to safe mode and now I am defragmenting.

Argeebee
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top