(Resolved) Easy CD Creator 5 Basic Question on Saving Web Pages

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

angelize56

Thread Starter
Always remembered in our hearts
Joined
Apr 17, 2002
Messages
82,163
I have my own web site I want to copy onto a CD. I saved the pages into my hd "C". When I go to copy the pages onto CD it keeps on saying that I don't have permission and to contact the owner or administrator. Why won't it let me save my pages to CD? I must be doing something wrong??? :) Take care. angel

I have WinMe. The original website is on angelfire. I thought saving to my hd would make them my pages and no longer associated with angelfire. :confused:
 
Joined
Jun 27, 2000
Messages
6,832
Well I just recorded the monster truck page from Angelfire and it played fine. Maybe there is protection for individual pages.

I saved the page to a folder (File>Save as) and then copied to CD.

If you want to PM me with your page address I’ll see if I can duplicate the problem and find a way around it.
 
Joined
Dec 31, 2002
Messages
69
You may have already tried this but if youre using easy cd, create a data disc or try a mixed mode disc.
 

angelize56

Thread Starter
Always remembered in our hearts
Joined
Apr 17, 2002
Messages
82,163
slipe: I just figured out that I was using the wrong project to save the pages! I got them to save using the direct CD project ok...but the midis don't play now! I did save right from angelfire too as you said. :) To see my pages click on website at the bottom right of this post. And thanks for getting back to me so soon! Take care and have a nice weekend. angel :)
 

angelize56

Thread Starter
Always remembered in our hearts
Joined
Apr 17, 2002
Messages
82,163
Thanks factor! Just had to figure out how to save my pages. Take care and have a great weekend overseas! angel :)
 
Joined
Jun 27, 2000
Messages
6,832
Nicely done site Angel.

I recorded it with mastering software and the midis don’t play either. The reason is that the midi files are not in the folder that downloads with the page. Evidently the html is written to find the midi files in a different place from the main data. Write your midi folder to the same folder as the downloads and they should play.

factor probably didn’t know he is overseas – he probably mistakenly thinks we are.
 

angelize56

Thread Starter
Always remembered in our hearts
Joined
Apr 17, 2002
Messages
82,163
Thanks again slipe. I'll do what you said with the midi files. Thanks for taking the time to reply. I usually live in random! :) Take care. angel :)
 

angelize56

Thread Starter
Always remembered in our hearts
Joined
Apr 17, 2002
Messages
82,163
factor: Not me! Love my UK friends! Including you. :) I don't know what slipe meant about ya! :) I appreciate your reply even though at about the same time I figured out my problem...which if I hadn't you had suppplied the answer! :) Take care. angel
 
Joined
Dec 31, 2002
Messages
69
Hi angel, i wasnt referring to you. Not the first sly comment today. Only trying to help even if i dont know as much as certain other members. Take care angel..
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top