1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

{RESOLVED}Internet Explorer Temporarily Freezing

Discussion in 'All Other Software' started by K-16, Jan 23, 2002.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. K-16

    K-16 Thread Starter

    Joined:
    Dec 8, 2000
    Messages:
    67
    First off, I want to say that I'm alive, and that I do not wish my account to be nuked. And so I hope I posted this in time. And so here's my new problem that I'd like to have some help on. My IE 6.0 loads any typical page up to 99%, and from there it "hangs" for about three full minutes before finishing the load. And during the hang, I can not do anything in IE. My computer, however, is NOT frozen, as anything besides IE runs just fine. Even using the gamespot browser ( http://www.gamespot.com ) runs just fine on the net, so it can't be my connection either. Anybody got any ideas?

    [Added later: BTW it looks like there's more features in the forums. I must say thank you because there are so many useful and convenient features here. Other UBB's sure do not have features like putting up polls and such :eek: .]
     
  2. rhettman5

    rhettman5

    Joined:
    Dec 3, 2000
    Messages:
    1,825
    Go to start/settings/control panel/add remove programs/ scroll down to Microsoft Internet Explorer 6.0 and highlight, then click "add remove".

    A window will pop up with options..click "repair Internet Explorer " let it do it's thing, then reboot and try again..keep us posted..and good luck...Rhett
     
  3. K-16

    K-16 Thread Starter

    Joined:
    Dec 8, 2000
    Messages:
    67
    Thanks for your help, but so far, I found a temporary solution before you posted. It turns out checking the enable third party extensions in the advanced tab of the internet options is causing the temporary freezing. I unchecked it, but I can't use things like Hotbar now. :( Oh well.
     
  4. eddie5659

    eddie5659 Moderator Malware Specialist

    Joined:
    Mar 19, 2001
    Messages:
    36,352
    Hiya

    Its suspected that HotBar is full of spyware.

    Go here and download AddAware www.lavasoftusa.com
    Install and run, ensuring that Deep registry Scan is enabled. Remove all except any references to Web3000 or new.net. If you're unsure, copy/paste the list here.

    Whilst you're there, download and install RefUpdate to get the latest updates.

    Regards

    eddie
     
  5. K-16

    K-16 Thread Starter

    Joined:
    Dec 8, 2000
    Messages:
    67
    Thank you. :) I'll check it out.

    [Added later: Wow, can you say Spyware spamming? :eek: I got a huge list of spyware that has no references to web3000 or newnet. I mean, I lost count after 35.]

    [Added even more later: Thank you very much. That totally fixed it. I can now check third party extensions without the temporary freezing. Feel free to lock this topic as it is SOLVED. Thank you very much. :) ]
     
  6. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Similar Threads - {RESOLVED}Internet Explorer Temporarily
  1. goldrush
    Replies:
    8
    Views:
    1,172
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/65969

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice