(Resolved) Loadsens in web check deleted

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

licorice

Thread Starter
Joined
Sep 9, 2003
Messages
5
Deleted loadsens totally in system registry.( by accident) I meant to change the value to "no" and deleted instead.
Need to reinstall. Thanks
 

licorice

Thread Starter
Joined
Sep 9, 2003
Messages
5
I read that article. The problem is the word "loadsens" is not there at all . I meant to change it to "no" and accidentlly deleted the whole word. I need to get the file back. Thanks any other suggestions are welcomed
 

eddie5659

Moderator
Malware Specialist
Joined
Mar 19, 2001
Messages
37,298
Hiya

You may want to try a restore. If you're on Win98, try this:

Reboot to DOS, and at the prompt, type the following. Note the space before the /

scanreg /restore

and choose a date prior to the changes.

If its another version of Windows, see if you can use its Restore function.


Failing that, lets see if putting it back will help.

Go to the Registry, and navigate to this key:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WebCheck

Rightclick on the right and choose New String

Type in

LoadSens

then enter. Then, rightclick on LoadSens, and choose Modify. The Data can be No, or auto, as it is by default. I think you wanted to put No.

Then, just close the Registry by clicking the X as normal.



Regards

eddie
 

eddie5659

Moderator
Malware Specialist
Joined
Mar 19, 2001
Messages
37,298
Glad to hear it. I got your email, but Hotmail shut down last night, due a slow server, so couldn't reply.

What solved it in the end?

eddie
 

eddie5659

Moderator
Malware Specialist
Joined
Mar 19, 2001
Messages
37,298
Got an email:

Hello,
I had entered the new key ,I guess, and I believe a binary value, someone talked me through it,but it wasn't right until I reloaded windows 98se and it defaulted to an auto value.
I'm having a lot of difficulty with Internet Explorer. It's not in my add\remove programs. I can never find the folder,I think it's in temporary\ internet files-which goofs me up because there are the temporary internet files that you delete. I want to clean up what I don't need and attempted to reload entire IE6. browser. But I lost my printing status online the last time I had IE6. Any
suggestions?
How to write that the problem is solved in your thread? thanks
You just normally hit the Report link on the right of each post, and say if its solved or resolved :)

I'll mark it Resolved.

As for the IE problems, you may want to start a new thread in the Web/Email forum :)

eddie
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top