1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

{RESOLVED}Mozilla and bookmarks

Discussion in 'All Other Software' started by Collin, Apr 14, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. Collin

    Collin Thread Starter

    Joined:
    Jun 25, 2003
    Messages:
    103
    Hi all! :)

    Just switched from IE to Mozilla and loving it very much. :)
    Lot's of things I liked from IE are still in here, but also lots of new things that I like even better!
    There is one thing that's bugging me though.... :(
    I have my bookmarks organized in folders and subfolder, and when I want to go through news bookmarks in a subfolder I have to go through the motions of going to the subfolder every time.... :(
    Is there a way to get the bookmarks in Mozilla to act like in IE (with the side window and staying in the directory you last opened)? Is there an add-on? Is there something I have to do? I've checked the add-on page on mozilla.org but didn't really find anything that can do what I want.... :(

    Thanks for reading and hopefully helping! ;)

    Oh, btw.... Where can I find the 'subscribe to thread' option on these forums? :confused:
    It seems to have disappeared since the update....
     
  2. hewee

    hewee

    Joined:
    Oct 26, 2001
    Messages:
    57,793
    Great you be happy now. Your need to keep IE to get windows updates and for some web sites but Mozilla is faster and better. :)

    Have you imported the bookmarks into Mozilla?
    It has a sidebar you can use.

    Read up on how to managed the bookmark folders.

    Here is a site to look at that may help you.

    http://home.att.net/~cherokee67/index6.html

    Your have to go to your profile and make sure you can subscribe to thread and then look in your subscribetion list to see what subscribed to.
     
  3. Collin

    Collin Thread Starter

    Joined:
    Jun 25, 2003
    Messages:
    103
    The IE bookmarks were imported automatically.... Didn't have to do anything.... :)

    And finally found the sidebar.... :eek: I did get it once but turned it off.... And I was searching in the preferences to switch it back on, instead of looking for it in 'View'... :eek:

    All sorted now.... Also with the subscription thing.... Thanks! ;)
     
  4. hewee

    hewee

    Joined:
    Oct 26, 2001
    Messages:
    57,793
    Glad all is well now. :)
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Similar Threads - {RESOLVED}Mozilla bookmarks
  1. wfrazr
    Replies:
    4
    Views:
    365
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/220452

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice