1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

(Resolved) Norton Systemworks2002 and omniform not good

Discussion in 'All Other Software' started by angela, Dec 29, 2001.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. angela

    angela Thread Starter

    Joined:
    Dec 16, 1999
    Messages:
    5
    I have omniform 3.0. I then updated norton systemworks to 2002. What a big mistake because now my old omniform files won't open. I get the following message: Error opening form. The form may be invalid if it was not saved correclty or memory may be low. Try closing forms and applications to free up memory. Well, this file does not work on two computers where it had previously worked and I can not open it off of a backup cd. Any suggestions. This is not good.
     
  2. eddie5659

    eddie5659 Moderator Malware Specialist

    Joined:
    Mar 19, 2001
    Messages:
    36,002
    Hiya

    You say that you have tried opening the forms on two other PC's. Were these also running Norton or not? If so, have you tried uninstalled Norton to see if this soves the problem? Not a great idea, but its a thought.

    Just been to the site, but their support for your product is down. Surprise, surprise :p

    Okay, I'm in the forum there, but you're not gonna like this:

    If you want to join there and see if they can help as well, here it is:

    http://webboard.scansoft.com/~omniformwin

    Regards

    eddie
     
  3. angela

    angela Thread Starter

    Joined:
    Dec 16, 1999
    Messages:
    5
    I uninstalled Norton and what do you know - my Omniform works. What a relief. I don't go on the internet with that computer so I guess its not all that critical that I have Norton installed. So far so good with the uninstallation not causing any trouble.

    Thank you again! This is one of my most favorite website!
    Angela
     
  4. eddie5659

    eddie5659 Moderator Malware Specialist

    Joined:
    Mar 19, 2001
    Messages:
    36,002
    Hiya

    Glad to hear its working again. Seems a shame that you can't have Norton on at the same time, but still.....

    Its my favourite site as well, as if you couldn't guess :p

    See Ya

    eddie
     
  5. cathy999

    cathy999

    Joined:
    Apr 5, 2002
    Messages:
    28
    It has been determined that a possible conflict with forms is the Script Blocking capability in Norton AntiVirus’s software. Please follow these steps to disable Norton AntiVirus Script Blocking:
    Start Norton AntiVirus.
    Click “Options.” If a menu appears, click “Norton AntiVirus.” The Norton AntiVirus Options dialog box will appear.
    Click “Script Blocking.”
    Uncheck “Enable Script Blocking (recommended).”
    Click “OK.”
    Restart your computer.
     
  6. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/63373

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice