(Resolved) Norton Systemworks2002 and omniform not good

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

angela

Thread Starter
Joined
Dec 16, 1999
Messages
5
I have omniform 3.0. I then updated norton systemworks to 2002. What a big mistake because now my old omniform files won't open. I get the following message: Error opening form. The form may be invalid if it was not saved correclty or memory may be low. Try closing forms and applications to free up memory. Well, this file does not work on two computers where it had previously worked and I can not open it off of a backup cd. Any suggestions. This is not good.
 

eddie5659

Moderator
Malware Specialist
Joined
Mar 19, 2001
Messages
37,298
Hiya

You say that you have tried opening the forms on two other PC's. Were these also running Norton or not? If so, have you tried uninstalled Norton to see if this soves the problem? Not a great idea, but its a thought.

Just been to the site, but their support for your product is down. Surprise, surprise :p

Okay, I'm in the forum there, but you're not gonna like this:

Norton software is known to wreak havoc in too many systems using anything other than MS Office and Internet Explorer ONLY. Uninstalling that stuff sometimes require reformatting the hard disk and going back to square one, including the loss of some valuable files.

Before you attempt uninstalling the Norton software, I'd suggest you copy/send your OmniForm files to a Norton-free computer and try opening them there. If they work, you'll have found the culprit.

Good luck! You'll need it!
If you want to join there and see if they can help as well, here it is:

http://webboard.scansoft.com/~omniformwin

Regards

eddie
 

angela

Thread Starter
Joined
Dec 16, 1999
Messages
5
I uninstalled Norton and what do you know - my Omniform works. What a relief. I don't go on the internet with that computer so I guess its not all that critical that I have Norton installed. So far so good with the uninstallation not causing any trouble.

Thank you again! This is one of my most favorite website!
Angela
 

eddie5659

Moderator
Malware Specialist
Joined
Mar 19, 2001
Messages
37,298
Hiya

Glad to hear its working again. Seems a shame that you can't have Norton on at the same time, but still.....

Its my favourite site as well, as if you couldn't guess :p

See Ya

eddie
 
Joined
Apr 5, 2002
Messages
28
It has been determined that a possible conflict with forms is the Script Blocking capability in Norton AntiVirus’s software. Please follow these steps to disable Norton AntiVirus Script Blocking:
Start Norton AntiVirus.
Click “Options.” If a menu appears, click “Norton AntiVirus.” The Norton AntiVirus Options dialog box will appear.
Click “Script Blocking.”
Uncheck “Enable Script Blocking (recommended).”
Click “OK.”
Restart your computer.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top