{RESOLVED}NVIDIA error message at boot

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

spook

Thread Starter
Joined
Jun 19, 2001
Messages
64
after a problem of unknown origin, I did a restore (XP) and all problems were solved except I am now getting the following error message on boot: " Error loading NVQTWK, the specified module could not be found".
Prior to the restore MS told me to DL new drivers from NVIDIA, which I did.
Any help on getting rid of the error message?
 
Joined
Dec 10, 2001
Messages
3,687
spook.....
This is from pacs-portal.....

System Tray icon used to change display settings for nVidia based graphics cards. Unnecessary since you can easily configure these settings the way you want them in the Display Properties.

So, go to start>run. Type in msconfig. Go to the startup tab and scroll down to find this particular entry. Uncheck it, then reboot. See if it clears the error.


Debe
 

spook

Thread Starter
Joined
Jun 19, 2001
Messages
64
Hi Debe, I did it , it worked, I am one happy camper. Thank you so much for the help.
Pat
 
Joined
Dec 10, 2001
Messages
3,687
Pat....
Glad that took care of the problem :) we were happy to help.

Debe
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top