[Resolved] QuickLaunch Not Working

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Spencercat

Thread Starter
Joined
Jan 3, 2002
Messages
35
When I attempt to launch an IE application window from the WinME taskbar, e.g., www.google.com, an IE window opens with the following text in the window:
"[DEFAULT] BASEURL=http://www.google.com/ [InternetShortcut] URL=http://www.google.com/ Modified=400C9B926F94C1013E"

This used to work correctly (the www.google.com page would open), and I don't know what has changed.

Thanks for any help.
Richard
 
Joined
Aug 17, 2001
Messages
7,486
That is definitely not working. Do one thing please? GO to favorites and try to launch one. They are both Internet Shortcuts. If a fav will work, then we should recreate the QL Toolbar. If it won't, then you have to repair a file association. Post back.
 

Spencercat

Thread Starter
Joined
Jan 3, 2002
Messages
35
Mosaic1, the problem has been fixed.

The favorites did not work either, so I figured out how to fix the file association, as you suggested.

Thanks for your help.

Richard
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top