Restore Problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Ausmo

Thread Starter
Joined
Oct 3, 2003
Messages
2
I just restore my brother Compaq desk top. And after it finished restoring there was no sound. I have no speaker in the toolbar. I have check all the cords to make sure they are plug in right. It says there is no Audio card. I have tried loading a off name from the Multiplayer/Sound but still nothing. I have no disk for it. Can someone please help. Also I have tried loading the HP printer with the CD and it still wont work. Needless to say my brother is a little upset with me about right now. I guess I would be Too.
 

Ausmo

Thread Starter
Joined
Oct 3, 2003
Messages
2
That would work but the computer has lost all knowlegde of its modem. I think that I have really messed up the computer good. I did however get the sound to work finally. I borrowed a friends Cd and it started my sound just great. Any other help? I sure could use it.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top