1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Restoring Emachines d620-5133 to manufacture settings

Discussion in 'Windows Vista' started by jschesser19, Dec 31, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jschesser19

    jschesser19 Thread Starter

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    62
    Hi,

    I have an Emachines D620-5133 model MS5277 laptop with windows vista home basic SP2 that i am trying to restore to manufactures setting due to a virus that screwed my registries beyond repair, and believe me I've tried just about everything, I even disabled the F10 boot key on the logo screen and tried the Alt-F10 thing but its not doing anything at all, I've tried calling the manufacture but they're not answering, I even took it to my own hands to try to reconfigure my registry manually, I've added the best anti-virus, anti-spyware, anti-adware, and anti-hackware but none were able to help.

    Please if you have any ideas on how to help me i would greatly appreciate it.
     
  2. pyritechips

    pyritechips Gone but Never Forgotten

    Joined:
    Jun 2, 2002
    Messages:
    26,907
    First Name:
    Jim
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/971741

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice