1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Return to Castle Wolfenstein

Discussion in 'Games' started by motocross95, Dec 28, 2001.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. motocross95

    motocross95 Thread Starter

    Joined:
    Oct 30, 2001
    Messages:
    110
    I have installed this game before and it worked, but I just recently formatted and reinstalled OS and now when I try to run it the screen flickers a few times then it says it couldn't load OpenGL subsystem. I imagine this is an easy question, but I forget how to fix it. I remember seeing this before some other time in the past. I tried running the single player safe mode executable but still comes up with the same thing. Someone help please.
     
  2. brianF

    brianF

    Joined:
    Dec 2, 1999
    Messages:
    12,041
    Just a wild guess but you may need to reinstall your video drivers and direct x 8.0a minimum.

    check here Wolfenstein opengl help
     
  3. casper03

    casper03

    Joined:
    Nov 25, 2001
    Messages:
    272
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Similar Threads - Return Castle Wolfenstein
  1. charlesPC
    Replies:
    0
    Views:
    178
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/63315

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice