Router Admin Page - Connection Reset

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

m4k

Thread Starter
Joined
Apr 4, 2010
Messages
1
Hi

I am using a TP-Link wireless router (tp-link W8920G) but whenever I try access the admin panel, firefox just says "The connection was reset." It doesn't work on other browsers or other computers either.

The default gateway address of the admin panel is 192.168.1.1 and I can ping it just fine, but I can't connect to it via http :s

Is there someway around this, or am I basically screwed (ie. will have to hard reset it and re-configure)

thanks
 

TheShooter93

Cody
Malware Specialist
Joined
Jul 9, 2008
Messages
11,249
It seems to me that you're going to have to reset it and reconfigure. In any case, that'd be the sure fire way to go anyway and you know any problems will be cleared up.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top