1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

router and playstation 2

Discussion in 'Networking' started by PlUc, Sep 15, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. PlUc

    PlUc Thread Starter

    Joined:
    Aug 24, 2003
    Messages:
    134
    hello..i was wondering if u coudl use a router to use the playstation 2 online gamign..anyone know if this will work or not???
    any help would be nice
     
  2. yellow_grrl

    yellow_grrl

    Joined:
    Jun 14, 2003
    Messages:
    144
    Yes you can use a router.
    Are trying to connect it to an internet connection that you currently use on a computer(s)?
     
  3. PlUc

    PlUc Thread Starter

    Joined:
    Aug 24, 2003
    Messages:
    134
    yup.to play online
     
  4. yellow_grrl

    yellow_grrl

    Joined:
    Jun 14, 2003
    Messages:
    144
    Just take and plug the cable from the ps2 to the router, to one of the open ports, and you shouldnt have any problems :)
     
  5. PlUc

    PlUc Thread Starter

    Joined:
    Aug 24, 2003
    Messages:
    134
    did this work for you?????
     
  6. yellow_grrl

    yellow_grrl

    Joined:
    Jun 14, 2003
    Messages:
    144
    Yes this did work for me, for both my ps2 and my brothers x-box... :)
     
  7. PlUc

    PlUc Thread Starter

    Joined:
    Aug 24, 2003
    Messages:
    134
    so gimme the details on what exactly i have to do to do this.haha
     
  8. yellow_grrl

    yellow_grrl

    Joined:
    Jun 14, 2003
    Messages:
    144
    take and buy a cable to connect your ps2 from the online thingy to the router. its about as basic as it gets really.. same type of cable that you use to connect ur pc to the router... :)
     
  9. PlUc

    PlUc Thread Starter

    Joined:
    Aug 24, 2003
    Messages:
    134
    ..what kina cableing do you know?..did you need any software to put in the ps2
     
  10. yellow_grrl

    yellow_grrl

    Joined:
    Jun 14, 2003
    Messages:
    144
    for the ps2 u just connect it from the router to the box via a patch cable. after plugging it in u take and place the cd that came wit it in the slot and it will work to detect ur connection :)
    its rather simple - hope it works for ya. if ya have any more questions let me know :)
     
  11. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/165007

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice