Router problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

fiend1182

Thread Starter
Joined
Aug 23, 2009
Messages
17
I just moved and got cable internet set up but I'm having issues when I connect my router. Basically it won't connect to the DNS servers after about 30 minutes or so. The only way to get things working is to go into the router setup and do a DHCP release and renew. I've put in static DNS but still have the same problem. The firmware has also been updated. If I take the router out of the equation everything is fine. Any ideas?

I'm using Windows 7 and a Linksys WRT54GS2 router.
 

TerryNet

Terry
Moderator
Joined
Mar 23, 2005
Messages
80,906
Make sure you have the latest firmware for the router; then reset it to factory default settings and reconfigure it.
 

TerryNet

Terry
Moderator
Joined
Mar 23, 2005
Messages
80,906
You're welcome. :)

You can mark this solved using the
button at the upper left of the page.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top