1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

"Run as Admin" Fails to Appear....

Discussion in 'Windows 7' started by Herringbone, Jun 6, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. Herringbone

    Herringbone Thread Starter

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    205
    When I right click on a Command Prompt in Win 7 Pro Start, the "Run As Admin" fails to appear as one of the options...

    I can't figure this out!

    Tech Support Guy System Info Utility version 1.0.0.4
    OS Version: Microsoft Windows 7 Professional, Service Pack 1, 64 bit
    Processor: AMD FX(tm)-8350 Eight-Core Processor, AMD64 Family 21 Model 2 Stepping 0
    Processor Count: 8
    RAM: 16353 Mb
    Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 970, -1 Mb
    Hard Drives: C: 255 GB (134 GB Free); D: 0 GB (0 GB Free); E: 48 GB (43 GB Free); F: 1784 GB (1289 GB Free); H: 289 GB (207 GB Free); I: 465 GB (258 GB Free);
    Motherboard: ASRock, 970A-G/3.1
    Antivirus: Microsoft Security Essentials, Enabled and Updated
     
  2. Macboatmaster

    Macboatmaster Trusted Advisor Spam Fighter

    Joined:
    Jan 14, 2010
    Messages:
    23,233
    Does it appear on anything for instance Microsoft Security Essentials and is the user account an account with admin rights

    This appears to be the same computer as on this topic
    https://forums.techguy.org/threads/multiple-bsods-lately-diagnostics-to-run.1210262/

    If so it is pointless starting a new topic when the one you are working on is dealing with apparent ram faults
    And it is, with respect, very confusing to start a topic making no mention of the other topic which has been running since 15 May

    This aspect of the - no runs as admin can be dealt with on the existing topic when and if the ram problem is sorted
     
    Last edited: Jun 6, 2018
  3. Herringbone

    Herringbone Thread Starter

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    205
    OK, will re-post on my running BSOD topic.

    Would delete this posting if I could.
     
  4. valis

    valis Moderator

    Joined:
    Sep 24, 2004
    Messages:
    77,577
    closing duplicate.
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1211251

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice