1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Runtime error hotsync.exe

Discussion in 'All Other Software' started by teocorona, Jan 15, 2002.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. teocorona

    teocorona Thread Starter

    Joined:
    Jun 9, 2000
    Messages:
    21
    In win-98 the user has plam V and is using ACT! for contact management.
    When performing a hotsyn user gets a Runtime error C:\Program Files\Palm\hotsync.exe

    any suggestions???
     
  2. eddie5659

    eddie5659 Moderator Malware Specialist

    Joined:
    Mar 19, 2001
    Messages:
    36,073
    Hiya

    What version of ACT! is it, and are there any error numbers that come up? Also, are you using any Office software, and if so, whats the version?

    Regards

    eddie
     
  3. teocorona

    teocorona Thread Starter

    Joined:
    Jun 9, 2000
    Messages:
    21
    Hi there,
    I'm using act 2000! and office 2000 sr1
     
  4. eddie5659

    eddie5659 Moderator Malware Specialist

    Joined:
    Mar 19, 2001
    Messages:
    36,073
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/65037

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice