Sansa Fuze + MP3 Player

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Scarysecrets

Thread Starter
Joined
Apr 27, 2007
Messages
9
I just purchased a SanDisk Sansa Fuze + MP3 Player, 8G. I know that you are supposed to charge them fully when you first get them, so I plugged it into my computer right away. My computer recognizes it, the screen lights up and shows "charging" and the battery is green with a little lightening bolt. They suggest 3 hours to charge, so I did just that. However, once I unhook it from my computer...it won't even turn on.

So I plugged it in again to my computer, and the device has this little pop-up that tells me the battery is at 0% still. Okay. So I keep it plugged in for another 3 hours, and then pull out the USB and try to turn it on. Nothing.

I am at a complete loss. When I plug it back in, it tells me the battery is STILL at 0%, After 6 hours of charging.

I have a brand new HP computer, so I know my USB ports are fine. It lights up and says charging, so I know my computer recognizes it. Yet, it will not turn on.

Any ideas for what could be happening? I would be most grateful!

Thanks.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top