Screen not turing on with Gateway MX6448

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

finalfxtidus

Thread Starter
Joined
Jul 15, 2007
Messages
2
Hey everyone I have been having some trouble with a laptop that I have just bought. It came out of the box working just fine on the first start-up, but after I rebooted it the screen won't come on when I start it. I reboot a couple of more times and eventually I'll get the screen to work. I called gateway support and they want me to send it back to them to fix the problem. I'm ok with that but I really would prefer to fix it now intead of having to wait for thme to send it back to me.

When I press the power button, the lights for the bower button the wireless button and the battery button all come on and I hear the beep of the computer turning on. I can here the little clicks with I think means data is being transfered from the hard drive. If I let it run for a little I can hear the Windows noise as it logs in. However, the screen is completly blank, the backlight is off and everything. I can hook the laptop up to a monitor and it works just fine. Also if I continue to restart the computer then I eventually can get it to come on.


Any ideas? -Finalfxtidus
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top