Search Assistant broken

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

stars1234

Thread Starter
Joined
Aug 6, 2003
Messages
53
Thought I'd give this a second try--see if anyone has an idea, other than a complete reinstall.

Search for Files/Folders not working

------------------------------------

I have a problem with the "Search for files & folders" function. Indexing is turned off.

When I do a search for the single letter "a" or other combinations that start with "a," "ab," "ac," "ag"... the search looks at the WINNT directory, only.

For example, a search for "ad[obe]" will scan the all the drives.

But, a search for "ac[robat]" only scans C:\ or C:\WINNT.

If I search for "ac[robat]" specifing it to look at a drive other than C, then it searches that drive properly.

It's only when I do a search looking at "my computer" or all "local hardware," does it exclude certain letters and look at C:\ or C:\WINNT\ for that letter/letter combination.

Any ideas? --sys. is clean of viruses, etc.

Bob in Provo
 
Joined
Aug 1, 2003
Messages
51,988
If you have no particular attachment to that search function, you might just use a different searcher. I use Agent Ransack in XP and find it faster and more thorough than the MS search. It's free. It has no adware. Registration is optional. It works.
 

stars1234

Thread Starter
Joined
Aug 6, 2003
Messages
53
Thanks,

I just put agent ransack onto my startmenu. Looks like it works fine.

Obiviously, my Search with my W2K is broken. Now it's a matter of curiosity--where is the file, can I export it from a cab and rerun it, where is it holding it's info. It is definitely only searching in C:\Winnt.

I don't like not know where things are located or how to fix them.

Thanks again for the new program, looks a lot better than the old search.

Bob
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top