Search for Files/Folders not working

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

stars1234

Thread Starter
Joined
Aug 6, 2003
Messages
53
OS W2K, SP4; OE6, SP1

I am having a problem with the "Search for files & folders" function. -- the indexing is turned off.

When I do a search for the single letter "a" or other items that start with "a," e.g., "ab" "ac" "ag"...
the search only looks at the WINNT directory on C.

Searches for other combinations of "a", e.g. "adobe" or "ad" work and look at the entire computer or local harddrives.

It does a proper search for "a" "a..." when I select an individual drive.

The Search just won't read anything else than C:\WINNT\ when I search from "my computer" or "local harddrives" with "a", "ab", etc., but there are exceptions.

The problem doesn't seem to exist when searching for files/folders beginning with other than "a."

I was recently hit with Trojans & Viruses but they were caught by my anti-virus (hopefully). Anyway, the system is presently clean.

Any ideas? reg file?

Bob
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top