Secondary Video Card "The Device Cannot Start"

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Damonc

Damon
Thread Starter
Joined
May 9, 2001
Messages
667
I have a system that has 2 video cards, one a Geforce 3MX440 (AGP) and a just a standard PCI S3 Trio video card. I want to be able to use the PCI card as a second video card, but when Windows starts I look at device manager and the card has the error "The device Cannot start"

I have tried different video cards, but get the same result.
I think the only other PCI card in this system is a network card (Which I need), the mainboard is an Intel D850GB running the latest BIOS designed for it.

If I put PCI to the primary video in the BIOS then the whole situation is reversed..

Any suggestions on how I can get the PCI video to start?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top