Serial Mouse Port Problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

ETECH

Thread Starter
Joined
Apr 5, 2004
Messages
4
I have and old custom built computer, it has an TX PRO MOBO installed in it and i recently started having trouble with my serial mouse. i have tried pulling the port cable and installing a new one and still dosent work, i dont know what else to do, Please Help.

P.S. I even bought a new mouse

TX PRO AT Style MOBO
Pentium 233 MHz
64 MB RAM
8Gb Harddrive
Windows XP Home
 
Joined
Jan 30, 2001
Messages
3,992
Its possible that the computer is just too old to run XP well. I would go to windows 98 with the hardware you have listed. What kind of problems are you having? Check that com1 is enabled in the systems bios and that it isn't conflicting with the modem or any other hardware.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top