Setting won't stay set

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

JimClark

Thread Starter
Joined
Jan 23, 2005
Messages
14
I am connecting a new laptop to an existing wireless network. All the computers on the network are working properly. The new computer refuses to connect when started up, but after going into the properties box for the wireless connection and checking the box "use windows to configure my wireless network settings" then the network is found and all is well. But every time I turn off and restart the computer it will not find the network until I go back into properties and check that box again. The check box refuses to stay checked.

Running windows XP Pro.

Any ideas why this box won't remain checked??
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top