settlers rise of an empire/blue screen and reboots

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

badgermudd

Thread Starter
Joined
Oct 27, 2007
Messages
2
while playing settlers my computer keeps rebooting sometimes afters a few minutes play and sometimes i might get a full half hour before it reboots or throws up a blue screen with the following codes 0x0000009c (0x00000004, 0x8054d5f0,0xb2000000,0x00070f0f)
my computer has the following kit xp home, amd athon 64dual core 38,
radeon x1650 256mb graphics card ,2gb ram ,200gb hard drive , which is adequate to run game ,looking forward to any help cheers all
 
Joined
Apr 7, 2007
Messages
4,910
Start > Run >eventvwr.msc > Copy and Paste some of the recent errors[Red]

Also ..

navigate to C:\windows\minidump
Zip some of the recent minidumps and attach them here
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top