1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

"Setup did not find any hard drives" during XP Installation help

Discussion in 'Hardware' started by TheAceOfSpades, Dec 19, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. TheAceOfSpades

    TheAceOfSpades Thread Starter

    Joined:
    Dec 19, 2010
    Messages:
    22
    Hi,

    I am trying to resolve a "Setup did not find any hard drives" error while installing Windows XP on my HP Pavilion dv9000 with an AMD Turion 64x2. I am following the information on this site:

    http://www.howtogeek.com/howto/wind...d-disk-drives-during-windows-xp-installation/

    The problem I'm having is that I cannot figure out where to find the correct RAID/SATA Drives for my laptop. If somebody knows where to find the appropriate *.inf files I would appriciate it. Thanks
     
  2. caperjack

    caperjack

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    236
  3. TheAceOfSpades

    TheAceOfSpades Thread Starter

    Joined:
    Dec 19, 2010
    Messages:
    22
    Actually Caperjack you may be on to something. The specs for my computer are here:

    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/...1120&cc=us&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN

    So my computer definitely uses a SATA hard drive. What is interesting is that I opened the computer and there is a hard drive but it doesnt seem to even be connected (I bought this computer on the internet).

    The hard drive is a WD1200BEVT Scorpio Blue hard drive. My next question would be can anybody tell me if this is a compatable hard drive for my laptop? the hard drive fits in the caddy but doesnt seem to make connection anywhere. can somebody show me a compatible hard drive? or how to install a hard drive?

    this is the hard drive im dealing with:

    http://www.newegg.com/Product/Produ..._re=scorpio_blue_120gb-_-22-136-722-_-Product
     
  4. TheAceOfSpades

    TheAceOfSpades Thread Starter

    Joined:
    Dec 19, 2010
    Messages:
    22
    woooooow

    the problem is that there is not SATA connector. lame.

    thanks dude. your link helped me figure it out
     
  5. caperjack

    caperjack

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    236
    great ,glad to have helped
     
  6. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Similar Threads - Setup find hard
  1. DIETMAR
    Replies:
    5
    Views:
    154
  2. Lilbilly14
    Replies:
    12
    Views:
    102
  3. J4r0d
    Replies:
    3
    Views:
    172
  4. Mr.Evil.cK
    Replies:
    0
    Views:
    263
  5. gorper99
    Replies:
    5
    Views:
    218
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/969382

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice