1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

SIIG Ultra ATA 133 Controller

Discussion in 'Hardware' started by JohnO28356, Apr 27, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. JohnO28356

    JohnO28356 Thread Starter

    Joined:
    Aug 28, 2002
    Messages:
    865
    HI, anyone using this card? I've been using it for about three weeks, and suddenly the other day things changed. On boot up, after the card runs through the drives connected to it, it now finishes by giving me the option to "hit F1 to continue or F2 to run setup". When I hit F1, windows loads normally, and of course F2 puts me into the computer BIOS. No idea why it started this. I am running two drives off this card: Primary connector---C: Secondary connector---Storage HD. Everything is running just fine. I emailed SIIG tech spt two days ago, but haven't received a response. Anyone have any ideas, I'd sure like to hear them. Thanks.
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/224472

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice