Sims 1 vista problems

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

elgribbs

Thread Starter
Joined
Apr 4, 2010
Messages
1
My computer runs on vista and I recently just found all my old sims stuff.
Problem 1
After Install my 2 expansion packs it worked fine when i opened it immediatly but when i tried to reopen it a message box appears saying "an expansion pack was installed after sims on holiday" then it wants to uninstall.

So right now i'm just running on one expansion pack
Problem 2
In sims livin large I buy a lot with a family and all goes as usual but when the game screen changes and i'm actually at the lot there is no people there.

If you can answer any of these that would be great.
Thanx
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top