site bookmark

bassfisher6522

Thread Starter
Joined
Aug 8, 2008
Messages
3,250
I have this issue with this site bookmark in FF. The bookmark has a red 3 in it that wont go away. How can I fix this?

bookmark.PNG
 

TerryNet

Terry
Moderator
Joined
Mar 23, 2005
Messages
81,339
I am not sure, but think that it means you had 3 alerts when you made the bookmark. Where you have the red 3 I have a blue question mark (?). So, if you delete the bookmark and then bookmark again when you have no alerts you should not see the red again.
 

bassfisher6522

Thread Starter
Joined
Aug 8, 2008
Messages
3,250
I've tried that and didn't work. I also tried cntrl f5 with no luck. I have no alerts showing......so IDK what's going on.
 
Joined
Jul 17, 2003
Messages
35,514
A long shot here but how about deleting the TSG cookie it may be corrupt. If you do make sure you know your TSG login credentials and login.
 

bassfisher6522

Thread Starter
Joined
Aug 8, 2008
Messages
3,250
I just dumped FF and cleared it out from the registry and will start over with a clean slate.
 

eddie5659

Moderator
Malware Specialist
Joined
Mar 19, 2001
Messages
37,298
I've tried that and didn't work. I also tried cntrl f5 with no luck. I have no alerts showing......so IDK what's going on.
I had the same (just been testing it out) but when you rebookmark it, hover your mouse over it. The number dissapeared (well, it did for me). I had a 1, deleted and rebookmarked it. It was still there even though no alerts. Hovered my mouse over it, and it went like magic.
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top