Slave hardrive

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

sultan2007

Thread Starter
Joined
Jan 31, 2007
Messages
3
Im using windows vista RC1
I can't access my slave d: been using this drive for about a year then one day when i was moving some files from my C: drive to my D: after the transfer was complete I could not access D: drive.
disk properties for the hardrive are..
under the general tab it shows as
TYPE: LOCAL DRIVE
FILE SYSTEM: THIS FIELD IS BLANK NO INFO
USED SPACE IS 0 BYTES 0 BYTES
FREE SPACE IS 0 BYTES 0 BYTES
CAPACITY IS 0 BYTES 0 BYTES

I'VE UNINSTALLED AND REISTALLED IT STILL CAN'T ACCESS IT.

I RAN HD TUNE DISK HEALTH READS OK??

ANY SUGGESTIONS???
 
Joined
Feb 4, 2005
Messages
255
You might need to format it as the drive might have become unreadable. Does it appear in your bios?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top