1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Sli Connector

Discussion in 'Hardware' started by killakazy911, Dec 11, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. killakazy911

    killakazy911 Thread Starter

    Joined:
    Jul 11, 2008
    Messages:
    15
    Hi, I have two 7800 gt's in my motherboard. I have a Gigabyte GA-MA790X-UD4P mobo. I heard that you do not need a sli bridge connector for lower end cards.

    But I boot up (both the cards are working, there fans are spinning) and the enable sli configuration box is not in nvidia control panel. Now is this because I do not have a sli bridge connector or is it possible to work without it?
     
  2. BG-0

    BG-0

    Joined:
    Dec 31, 1969
    Messages:
    6,922
    The 790X-UD4P doesn't support SLi, only CrossFireX. ("Ati version of SLi")
     
  3. killakazy911

    killakazy911 Thread Starter

    Joined:
    Jul 11, 2008
    Messages:
    15
    Oh no, well thank you.
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/884800

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice