1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

SLI issue with geforce 275gtx and Geforce 9800GTX+

Discussion in 'Windows Vista' started by beezer2434, Dec 4, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. beezer2434

    beezer2434 Thread Starter

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    8
    i bought this bundle on tigerdirect http://www.tigerdirect.com/applicati...181&CatId=3585

    Geforce 275GTX and Geforce 9800GTX+ and im trying to SLI them but when i do, i get a black screen with no output. i have a 750W power supply. Any ideas whats wrong?

    i have a MSI gaming SLI ready motherboard and AMD phenom II X4 955 quad core and 4GB corsair DDR3 Ram

    im running Vista Enterprise 64-Bit
     
  2. kenny111111

    kenny111111

    Joined:
    Dec 11, 2008
    Messages:
    1,059
    I have no idea but at the bottom of page in your link is a phone # for support.888-881-3842 good luck looks like a VERY nice setup.
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/882900

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice